Način isporuke

Načini isporuke na teritoriji Srbije

 Za porudžbine preko 5000 RSD isporuka je besplatna!!!

Za porudžbine čija je vrednost ispod 5000 RSD troškove isporuke snosi kupac i oni iznose 220.00 RSD za pošiljke težine od 0,1 kg do 10 kg

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudzbine. Dostavu pošiljki vrši AKS express kuris. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.
Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo Vam e-mail obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti za dan-dva na Vašoj adresi.

Porudžbine primljene do 13h biće isporučene istog dana, a porudžbine primljene posle 13h biće isporučene u roku od 48 h, plaćanje kuriru prilikom preuzimanja robe.

Za porudžbine plaćene preko računa isporuka se vrši u roku od  2-5 dana na teritoriji Srbije od trenutka kada se novac evidentira na našem računu.

Isporuke se ne vrše nedeljom.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM.Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.